Ja se on todellakin todella pitkä. Kohta puolitoista kuukautta kun pistin projektin alulle. Huomenna on sitten se maaginen hetki kun Kissaliiton hallitus kokoontuu ja sen jälkeen toivottavasti saan vahvistuksen että astutuserikoislupani on hyväksytty. Jätin Jetan jo pois pillereiltäkin ja toivon että se aloittaisi kiiman parin viikon päästä. Lähdemme ensin Ruotsin Uppsalaan näyttelyreissulle ja heti sen jälkeen olisi Jetta valmis treffaamaan Ohran. Jännitys alkaa todellakin tiivistymään!

Kävin Jetan kanssa muutama viikko sitten Lahdessa Seppo Lambergin luona sydänultrassa ja Jetan sydän ultrattiin terveeksi erinomaisin arvoin. Lamberg oli lisäksi sitä mieltä ettei Jettaa tarvitse enää jatkossa ultrata. Ikää kun on jo 6,5-vuotta joten mahdolliset muutokset menisivät jokatapauksessa vanhuuden piikkiin. Perinnölliset muutokset tuskin odottaisivat tähän ikään saakka. Samalla otettiin verinäyte FeLV ja FIV testejä varten ja ne olivatkin oletetusti negatiiviset. Jetta on siis terveytensäkin puolesta täysin valmis antamaan panoksensa birmojen tulevaisuudelle. Terveemmälle tulevaisuudelle.

Ohran puolelta taas tuli uutisia että lonkka- ja selkärankakuvat tulivat ilman huomautuksia joten senkin puolesta kaikki on ok. Laitan tähän vielä alle kuvan jonka Ohrasta löysin. Komea kolli, eikö?